preporod

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards (MTR). U pitanju je globalni program benefita koji traje tokom cijele godine i koji omogućava povrat novca odnosno cashback, korisnicima direktno na račun povezan sa BBI Mastercard® karticom.

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

Odabirom jedne od Mastercard Travel Rewards ponuda, prilikom plaćanja kod odabranih trgovaca, korisnici BBI Mastercard® Gold kartica ostvaruju pravo na automatski povrat novca, u vidu procenta ili fiksnog iznosa, u zavisnosti od trgovca i same ponude. Ponude se ažuriraju i dopunjavaju kvartalno i moguće ih je provjeriti u bilo kojem trenutku putem MTR platforme koja je dostupna 24/7.

Sve destinacije i trgovci predstavljeni su putem platforme https://mtr.mastercardservices. com/bs, a detaljan uvid u ponude moguće je pogledati unosom prvih 6 cifara BBI Mastercard® kartice sa oznakom Gold.

Bbi Business Magazin

bs-ba

2022-08-01T07:00:00.0000000Z

2022-08-01T07:00:00.0000000Z

https://preporod.pressreader.com/article/282145000101715

Islamska Zajednica