preporod

Možete sa nama do kuće ili stana u Bosni i Hercegovini

Bosna Bank International (BBI) je prva banka na tržištu BiH koja je razvila set proizvoda namijenjen bh. dijaspori. Ova ponuda uključuje različite vrste finansiranja, štednje i elektronskih usluga osmišljenih u skladu sa potrebama naših sugrađana koji žive i rade u inostranstvu. Prepoznajući njihove potrebe, BBI je omogućila kupovinu nekretnine u BiH putem BBI finansiranja, uz dodatne usluge kao što su elektronsko bankarstvo i platni promet sa inostranstvom, usluge finansijskog menadžmenta i investicijskog savjetovanja.

BBI je prva banka na tržištu koja je prepoznala ne samo ogroman značaj bh. dijaspore za ekonomiju već i finansijske potrebe građana BiH koji žive i rade u inostranstvu. Kupovina nekretnine u BiH putem finansiranja BBI banke nikad nije bila jednostavnija. Građani BiH koji žive i rade u dijaspori, mogu aplicirati za finansiranje po povoljnim uvjetima i uz jednostavnu proceduru. Finansiranje se odobrava sa periodom otplate i do 10 godina uz mogućnost kvartalne otplate. Osim finansiranja u ponudi su i različite vrste štednje po izuzetno povoljnim stopama prinosa. Bilo da se klijent odluči na štednju sa isplatom prinosa na mjesečnom nivou, otvorenu ili klasičnu oročenu štednju ili štednju za posebne namjene kao što su hadždž ili zekat, BBI nudi štednju usklađeno sa stvarnim klijentovim potrebama.

Iz BBI posebno ističu i elektronske usluge pomoću kojih je banka dostupna klijentu 24/7. Putem internet i mobilnog bankarstva klijenti mogu obavljati sve vrste transakcija neovisno o radnom vremenu banke, te plaćati sve režijske račune putem samo jednog klika uz uslugu eRežija.

Više informacija o ponudama proizvoda i usluga za dijasporu možete dobiti putem besplatne info linije 080 020 020, na e-mail adrese: dijaspora@bbi.ba i info@bbi.ba ili putem online kontakt forme na web stranici bbi.ba

Islamsko Bankarstvo

bs-ba

2022-12-01T08:00:00.0000000Z

2022-12-01T08:00:00.0000000Z

https://preporod.pressreader.com/article/282037626185103

Islamska Zajednica